Back Back Nieuws

Nieuwe naam Thomas Cook Voorhout

26 februari 2009
Carlson Wagonlit Travel gaat zich met de overname van de afdeling Groepsreizen & Incentives van Thomas Cook in Voorhout met name richten op bedrijven in de bollenstreek. De aan de Nijverheidsweg gevestigde locatie gaat verder onder de naam CWT Groepsreizen & Incentives.

De acht medewerkers tellende afdeling, onder leiding van manager Mark Groen linksboven op de foto, is gespecialiseerd in het organiseren van groepsreizen op maat voor de kleine zakelijke markt, verenigingen en sportclubs.

 

CWT Groepsreizen & Incentives heeft jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van reizen over de wereld. Het team beschikt dan ook over een uitgebreide kennis van bestemmingen. Of men nu kiest voor een stedentrip naar Venetië of Parijs, een cultuurreis naar Egypte met een bezoek aan de piramides, of een avontuurlijke junglereis in Brazilië, alles kan.

De afdeling heeft niet voor niets als slogan: "Voor elke smaak een reis op maat".

 

 Carlson Wagonlit Travel (CWT) is een internationaal leidende organisatie op het gebied van zakelijk reismanagement met vestigingen in meer dan 150 landen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!