Back Back Nieuws

Nieuwe golf en lifestyle beurs in Beurs-World Trade Center

26 september 2012
Beurs Rotterdam N.V. – de eigenaar van het Beurs-World Trade Center – heeft in samenwerking met Lodder Sfeermakers B.V. de organisatie opgepakt van een nieuwe beurs genaamd ‘On the Green – Golf and Lifestyle Event’. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte die leeft in de regio naar een dergelijke beurs in Zuidwest-Nederland.

Prachtig decor
On the Green – Golf and Lifestyle Event vindt plaats op 2 en 3 februari 2013 en belooft een beurs te worden met alles op het gebied van golf, voor amateurs en professionals. Naast producten en diensten specifiek voor golfspelers is er ook een breed lifestyle aanbod te vinden. Hierdoor is de beurs ook interessant voor niet-golfers. Gedurende twee beursdagen zullen duizenden golfliefhebbers en levensgenieters de beurs bezoeken. Zij kunnen zich tegoed doen aan een uitgebreid aanbod en een leuke belevenis. Behalve stands zullen er ook diverse activiteiten op het programma staan, zodat een bezoek aan On the Green een sportief en/of relaxed dagje uit wordt. Beurs-World Trade Center vormt een prachtig decor voor de beurs. De monumentale hallen geven het evenement een passend exclusief karakter. Lodder Sfeermakers zorgt voor de groenvoorziening en standbouw ten behoeve van On the Green.

Eigen evenementen
Naast On the Green organiseert Beurs-WTC ook de eigen evenementen People’s Business (Nieuwjaars netwerkgala op 16 & 17 januari 2013) en de Rotterdam Marathon Sport Expo (met alles voor hardlopers op 12 t/m 14 april 2013). Lodder Sfeermakers is ook betrokken bij evenementen op andere locaties, zoals de Winterfair in Ahoy (6 t/m 9 december 2013).

Meer informatie over On the Green – Golf & Lifestyle Event is te vinden op onthegreenevent.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!