Back Back Nieuws

Nieuwe elementen Strandfestival Zand duidelijke toevoeging

24 augustus 2015
Strandfestival ZAND heeft 22 augustus 25.000 mensen ontvangen op het strand van Almere. Op een zonnig strand begon DI-RECT met een exclusieve set met hits van James Brown, The Rolling Stones en David Bowie. Het festival werd afgesloten door DJ The Flexican, vooraf gegaan door een optreden van Guus Meeuwis die voor de zesde maal in de historie van het festival op het podium stapte. Tussendoor waren er optredens van Anouk, Miss Montreal, Matt Simons, Kenny B, Gers Pardoel, Kensington, en The Originals.

De extra lange festivaldag verliep zonder problemen. DJ The Flexican & Sef sloten het festival af ondersteund door een groot vuurwerk vanaf het water. Strandfestival ZAND heeft het programma dit jaar fors uitgebreid. Zo was er voor het eerst een internationale artiest toegevoegd aan het programma in de persoon van singer songwriter Matt Simons. Nieuw was ook de verstopte dance area waar een vijftal talentvolle DJ’s vanuit een boomhut de hele dag draaiden.

Dansen, zon en loungen
Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond presenteren het festival. ’We genieten met volle teugen van deze zonnige editie. Vorig jaar was het toch even wennen met een aantal forse buien maar dit jaar geniet iedereen zichtbaar van de heerlijke stranddag’, aldus van Lexmond. Van Koningsbrugge vult aan: ’Het is vooral ontzettend leuk om te zien hoe de nieuwe elementen een duidelijke toevoeging zijn voor het festival. Het nieuwe dans gebied staat de hele dag al vol met mensen, terwijl men aan de waterlijn de speciale lounge kuilen geniet van het weer. Door de nieuwe terrein indeling kan iedereen bij het water, een absolute meerwaarde’.

Copyright: Tribe Company BV

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!