Back Back Nieuws

Nieuwe directie Van de Laar Cateraar

08 september 2010
Van de Laar Cateraar in Boekel is sinds 1 maart 2009 gehuisvest in een nieuw ultramodern pand op de Vlonder in Boekel. Van de Laar Cateraar is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als full service cateraar in de regio Brabant en als lid toegetreden tot de Nederlandse Vereniging van Erkende Partycateraars. Om de ontwikkeling op het gebied van partycatering, bedrijfscatering en locatiecatering verder uit te bouwen is Henri Molenaar per 1 september aangetrokken als commercieel directeur. Hij gaat samen met de oprichters Sander en Mariëll Van de Laar de doorontwikkeling van het label Van de Laar Cateraar verder vormgeven.

Van de Laar Cateraar behoort tot de top 10 cateraars van Brabant. Zij zorgen onder andere voor de complete creatieve invulling van feesten, partijen en andere bijeenkomsten. Op dit moment zijn er 18 locaties in Brabant waar zij onder private label de totale culinaire verzorging doen.

Henri Molenaar is sinds begin jaren ’90 actief in de cateringbranche, waarvan de laatste 5 jaren met zijn managementorganisatie BCGroep. Deze organisatie doet het management en beheer van 3 culturele accommodaties in Brabant en daarnaast verzorgen zij diverse cateringactiviteiten. Beide partijen zien de samenwerking als een bundeling van krachten die op een verantwoorde manier zal leiden tot een flinke groei.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!