Back Back Nieuws

Nieuwe bestemming voor travelmarqt: Malta

04 augustus 2011
Malta is een doorgewinterde bestemming als het gaat om incentives. Het heuvelachtige landschap, de rotsachtige kust waarin kleurrijke bootjes voor anker liggen en de helderblauwe zee geven Malta het gevoel van een tropisch eiland. Om tijdens een incentive Malta optimaal te ontdekken, heeft travelmarqt een DMC geselecteerd; Global Air.

De do’s van het eiland
'Global Air biedt vele mogelijkheden om een incentive, meeting of bijeenkomst te organiseren op het eiland Malta, gelegen in de Middellandse Zee tussen Sicilië en Tunesië,' vertelt travelmarqt. De do’s op Malta zijn o.a. een bezoek aan Valetta, de hoofdstad, die bekend staat om de Upper Baracca tuinen en de St. Janskathedraal. Ook de drie ridder steden is een must om te zien tijdens een bezoek aan Malta. De drie steden (Senglea, Cospicua en Vittoriosa) zijn gelegen op de smalle schiereilanden aan de oostzijde van de Grand Harbour.

Tour door historische dorpjes
De historische dorpjes is een ontdekking op zich en zijn met een Engelse gids te bekijken. De tour leidt door de vissersplaatjes Marsaxlokk, Zurrieq en het prehistorische tempelcomplex Hagar Qim. Meer informatie over de mogelijkheden is op te vragen via travelmarqt, tel. 020-2600053 of te vinden op travelmarqt.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!