Back Back Nieuws

Nieuwe aanwinst voor Kwik Events

20 februari 2008
Kwik Events groeit als kool! In 2007 zijn er diverse nieuwe dames aan de slag gegaan als projectmanagers, eventsupport en stagiaires. Als klap op de vuurpijl is Bas van Dijck het kantoor binnen gestapt om als sales executive het team compleet te maken.

Kwik Events heeft veel grote nieuwe projecten gedaan in 2007, en ook staan er weer mooie projecten klaar in 2008. Het is minstens zo belangrijk om goed na te denken over 2009 en 2010. Bas van Dijck, expert op het gebied van direct sales gaat voor Kwik Events de rode loper uitrollen naar de volgende jaren.

Trudy Kwik: “We moeten naast de investering in de lopende projecten, ook veel tijd besteden aan de jaren die volgen. De evenementenbranche is nou eenmaal een wisselende branche, waar ontwikkeling in sales, communicatie en trendwatching de belangrijkste kernpunten zijn om consistentie aan te brengen in je bedrijf. Toekomstvisie, maar ook toekomstplannen. Bas gaat deze plannen concretiseren en op persoonlijke wijze aandacht geven aan onze potentiële klanten.”

Nog geen jaar geleden is Kwik Events verhuist naar haar nieuwe onderkomen op de Volmolengracht in Leiden, maar het knapt uit haar jasje. Kwik Events verhuist in de zomer naar een prachtig pand aan de Vlietpoort in Leiden. Met de eerste ”man in the house”, een nieuw pand, enthousiaste nieuwe dames en allemaal mooie projecten op planken is Kwik Events klaar om te knallen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!