Back Back Nieuws

Nieuwe aanwinst voor Horecava: Ethnic Foods Europe

19 september 2013
De Horecava in Amsterdam RAI wordt van 13 tot en met 16 januari 2014 voor de 58e maal gehouden. De Horecava betrekt in 2014 Ethnic Foods Europe (EFE) bij haar beursprogramma. Deze internationale vakbeurs biedt een uitgebreid aanbod op het gebied van Oriental, Arabic, Indian, Mexican en andere food-producten uit de wereldkeuken. De nieuwe aanwinst van Amsterdam RAI betekent een verrijking van het huidige Horecava-aanbod.

Ethnic Foods Europe wordt tijdens de Horecava gehouden in het RAI Elicium. Directeur Exhibitions van Amsterdam RAI, Ids Boersma: ‘Bezoekers van de Horecava kunnen zich door EFE nu ook oriënteren op etnisch eten en drinken. Het samengaan met EFE past in de huidige koers van de Horecava om een sterk, breed vakevenement neer te zetten dat alle leidinggevenden uit de foodservice industrie aanspreekt.’ De EFE werd in 2012 voor het laatst gehouden in Brussels Expo.

Nieuw op de Horecava: routes 
Ook nieuw op de komende editie van de Horecava zijn routes die bezoekers wegwijs maken op  de beursvloer. Vier routes voeren bezoekers langs exposanten die trends en innovaties bieden op het gebied van design (route Design), koffie en thee (route Koffie & Thee), buiten-horeca (route Terras) en duurzame bedrijfsvoering (route Bewust). Daarnaast is er een noviteiten-route waarin alle exposanten die een nieuw product of nieuwe dienst hebben aangemeld, worden opgenomen.

De Horecava-werelden in een nieuw jasje
De bekende werelden op de Horecava krijgen een nieuw jasje. De wereld FASTSERVICE presenteert een eigen programmering en biedt tevens plek aan onder andere de Lekkerste Wedstrijden. De wereld NACHTLEVEN wordt verplaatst naar hal 4 en 5 en krijgt een nieuwe uitstraling met meer aandacht voor design. Alle trends en ontwikkelingen in de foodservice industrie komen voorbij op de wereld INNOVEER. De programmering voor de wereld HOTEL staat in het teken van onder andere energie- en waterverspilling, vervuiling en voedselverspilling. De wereld PUUR, met de focus op vers, biologisch, duurzaam, fair trade en verantwoord eten en produceren, wordt wegens succes geprolongeerd.
Uiteraard vindt de verkiezing om de Horecava Innovation Award plaats, een prestigieuze prijs bestemd voor de beste innovatie in de horecabranche.

Waar en wanneer 
Horecava wordt van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari 2014 gehouden in Amsterdam RAI. De beurs is geopend van 11.00 tot 18.00 uur. De Horecava is alleen toegankelijk voor professionele bezoekers. Bezoekers hebben vrij toegang tot Ethnic Foods Europe (EFE).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!