Back Back Nieuws

Nieuw vijfsterrenhotel hartje Willemstad

18 september 2008
Renaissance Hotels & Resorts opent eind dit jaar een nieuw vijfsterrenhotel op Curaçao. Met een inspirerende mix van klassiek en modern wordt het Renaissance Curaçao Resort en Casino vast een gewilde accommodaties in het Caribisch gebied.


Mooi gesitueerd aan het water in de historische hoofdstad Willemstad, vlakbij het centrum en de vele, door UNESCO onderscheiden, bezienswaardigheden en geïntegreerd met het legendarische 19e eeuwse Rif Ford.


De accomodatie beschikt over 327 kamers met zicht op het eiland of  op zee. Alle kamers beschikken over internetaansluiting, koelkast, koffieapparaat en een flat-screen televisie. De suites beschikken daarnaast ook over een jacuzzi.


Twee van de meest bijzondere faciliteiten die het resort biedt zijn de Infinity Pool en het spectaculair ontworpen Eternity Beach dat exclusief voor de gasten is. Andere faciliteiten die aangeboden worden: een selectie van 15 restaurants, lounges en bars.


Reisagenten en hun klanten kunnen door middel van een bijzondere openingsactie kennismaken met dit nieuwe resort. Iedere reisagent kan op de actiesite van Renaissance Curaçao zijn of haar favoriete, beste, leukste, liefst of trouwste klant opgeven, uiteraard met een goede motivatie. Deze maakt kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen met een verblijf. Inbegrepen zijn twee tickets, aangeboden door Martinair, VIP-kaarten voor de Grand Opening van het resort en een all inclusive pakkage.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!