Nieuw Terras Mooie Boules HaarlemNieuw Terras Mooie Boules Haarlem
Back Back Nieuws

Nieuw Terras Mooie Boules Haarlem

23 mei 2023

Haarlem is een nieuw zonovergoten terras aan het water rijker: de upgrade met sfeervolle bomen, brocante fontein, carrousel buitenbar en natuurlijk de vertrouwde jeu de boules baantjes geven het terras de Franse boulevardsfeer die Mooie Boules Haarlem al sinds de start voor ogen had. Met maar liefst 200 zitplaatsen aan het Spaarne is er altijd wel een plekje in de zon. Het was sinds de opening van Mooie Boules in 2021 altijd al het plan om een ultiem terras aan te leggen,maar omdat er gewacht moesten worden tot de gemeente de kade verstevigd had, is er voorheen een tijdelijk terras gefaciliteerd. In januari 2023 zijn de kadewerkzaamheden afgerond en kreeg het terras de Franse boulevardsfeer die Mooie Boules al sinds de start voor ogen had.

Franse Boule-vard

Het terras is verdeeld in een speel- en borrelzone met jeu de boulesbanen en hoge tafels, en een zone waar gasten aan picknicktafels kunnen zitten voor een hapje en een drankje. De carrousel-buitenbar splitst het terras in tweeën. Aan het water is een stadsstrand aangelegd en plof je lekker neer in strandstoelen, uitkijkend over het Spaarne. Er zijn bomen aangeplant en in het midden van het terras staat een roestige Renault oldtimer als eye-catcher. 's Avonds is het terras sfeervol verlicht met priklichten en de authentieke lantaarnpalen geven het geheel de sfeer van een Franse boulevard.

Zakelijke evenementen

Het terras biedt ruimte voor zakelijke evenementen uiteenlopend van receptie tot feest en meer. Zo is er al een silent disco onder een stretchtent, die het grootste deel van het terras overdekte, georganiseerd en in de winter is het gevelterras verwarmd en overdekt. Met de mogelijkheid om een evenement te combineren met meerdere activiteiten (waaronder jeu de boules, karaoke, darten en sjoelen) krijgt een event een unieke randprogrammering. Gratis parkeergelegenheid is ook een fijne bijkomstigheid.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!