Nieuw sprekersbureau: De ZorgsprekersNieuw sprekersbureau: De Zorgsprekers
Back Back Nieuws

Nieuw sprekersbureau: De Zorgsprekers

18 mei 2018

Begin deze maand was de lancering van De Zorgsprekers, een nieuw sprekersbureau gespecialiseerd in zorggerelateerde congressen, lezingen en evenementen. De Zorgsprekers bemiddelt en boekt onder andere prominente wetenschappers, (oud)sporters en topmanagers als sprekers op basis van één verbindende factor: hun unieke connectie met de zorg.

Stroomversnelling

De ontwikkelingen binnen de zorg zitten de laatste jaren in een stroomversnelling. Met sprekers als meervoudig paralympisch kampioene Bibian Mentel-Spee (foto), datascientist Egge van der Poel en zorgfuturist Daan Dohmen maakt De Zorgsprekers het mogelijk om in te haken op actuele onderwerpen als Leadership, Value Based Healthcare, Big Data, eHealth, Artificial Intelligence en Futurologie bij een congres, lezing of evenement naar wens.

Groeiend aanbod

Het doel van De Zorgsprekers is het bieden van kwalitatieve en relevante inhoud, door middel van een groeiend aanbod aan diverse sprekers van topniveau. De verbindende factor daarbij is altijd een koppeling met de zorg. Iedere spreker is een autoriteit binnen zijn/haar vakgebied en brengt met passie en bevlogenheid kennis en inzichten over op het publiek. Ook is het mogelijk om bepaalde sprekers in te zetten als dagvoorzitter of moderator bij een evenement naar keuze.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!