Nieuw openlucht filmfestival Parkbios Vaes op VaesharteltNieuw openlucht filmfestival Parkbios Vaes op Vaeshartelt
Back Back Nieuws

Nieuw openlucht filmfestival Parkbios Vaes op Vaeshartelt

09 april 2024

Van woensdag 15 mei tot en met maandag 20 mei vindt er aan de rand van Maastricht, op Vaeshartelt, een nieuw openlucht filmfestival plaats: Parkbios Vaes. Een deel van het buitengoed wordt sfeervol omgetoverd tot een openluchtbioscoop waar je onder de blauwe (sterren)hemel geniet van een uiteenlopende selectie topfilms, lekker ontspannen vanuit je strandstoel, onder het genot van een hapje en drankje.

Parkbios Vaes is een nieuw, onderscheidend evenement dat plaatsvindt voor en tijdens het pinksterweekend. Bezoekers genieten er van klassiekers en kaskrakers op het grote, witte doek in de buitenlucht. Met een speciale hoofdtelefoon (bekend van silent disco) kan optimaal worden genoten van de geluidskwaliteit zonder de rust van de omgeving te verstoren. Dit evenement is een initiatief van ImpactHunters in samenwerking met Vaeshartelt.

Filmliefhebbers en levensgenieters

Paul Janmaat, directeur van Vaeshartelt, is enthousiast over de creatieve draai die aan het evenement is gegeven: ‘Versterkt geluid past niet bij de rust van ons buitengoed, maar door het gebruik van de hoofdtelefoons kan dit concept alsnog gebruikmaken in onze unieke omgeving. Het belooft een bijzondere beleving te worden!’ Luc Herberichs van ImpactHunters bedacht het concept op deze locatie: ‘Het past bij deze buitengewone plek om een topprogramma neer te zetten. We bieden onze bezoekers een onvergetelijke filmbeleving en bijdrages van interessante gasten, een must voor filmliefhebbers en levensgenieters.’

Muziekfilms op Tweede Pinksterdag

Parkbios Vaes sluit zijn festiviteiten muzikaal af met een middagvoorstelling van de gevierde en psychedelische documentaire over David Bowie, Moonage Daydream (2022). ’s Avonds zal stilzitten in je strandstoel lastig worden tijdens de blockbuster over de legendarische, Britse rockband Queen: Bohemian Rhapsody (2018). Kippenvel gegarandeerd!

Seminar Gen Z op de werkvloer

Op donderdag 16 mei vindt op het festivalterrein het zakelijke seminar ‘Gen Z op de werkvloer’ plaats. Met dé expert op het gebied van Generatie Z, Jos Ahlers, belooft het een waardevolle en inspirerende middag te worden. Interessant voor iedereen die binnen een organisatie te maken krijgt met deze aanstormende netwerkgeneratie met haar eigen behoeftes en visies.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!