Back Back Nieuws

Nieuw op Horecava 2013: Wereldbioscopen met trendfilm

28 december 2012
Een nieuw fenomeen op de komende Horecava is de wereldbioscoop. De themawerelden PUUR, HOTEL, TERRAS en NACHTLEVEN hebben een eigen bioscoop waar een trendfilm ondernemers in 10 minuten op nieuwe ideeën brengt die zij direct kunnen toepassen in hun eigen bedrijf. Het is een nieuwe manier om geïnspireerd te worden en snel op de hoogte te zijn van wat er speelt in eigen sector en daarbuiten. Horecava 2013, het nationale platform voor professionals in de foodservice industrie, is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari in Amsterdam RAI.

De scripts voor de vier films zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Food Inspiration, Upload Cinema en Horecava. Elk script is vertaald naar een trendfilm waarvoor gebruik is gemaakt van bestaande beelden van internet. De inspirerende en vermakelijke internetfilms draaien doorlopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Trends
Voor de wereld PUUR worden trends belicht uit de bewuste en duurzame voedselketen, als urban farming, daktuinen, lokaal eten, food printing, slow food & cooking en bistronomie. Bij NACHTLEVEN gaat alle aandacht naar onder andere fingerfood, winebars, pop-ups, microbrouwerijen, festivals en foodtribes. Voor HOTEL zijn de filmmakers gedoken in trends als online inchecken, lobby 24-uurs dienst, wellness & bezinning, overnachten bij particulieren en andere opvallende slaapconcepten. Ondernemers die geïnteresseerd zijn in trends in de wereld van TERRAS zien op het witte doek items als robots, besteltoepassingen, koffie, festivals en sharing dishes. De trailer geeft een voorproefje van de films.

Over Horecava 2013
Horecava 2013 wordt van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari gehouden in Amsterdam RAI. Horecava is alleen toegankelijk voor professionals.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!