Back Back Nieuws

Nieuw: mobiele oplaadpalen voor evenementen

12 juli 2016
In de drang naar verdere verduurzaming van grootschalige evenementen hebben organisatoren vanaf nu een nieuwe troef in handen; het aanbieden van mobiele laadpalen. Via laadpaal-huren.nl kunnen snel en voordelig kwalitatief hoogwaardige mobiele laadpalen worden geplaatst op elke denkbare locatie.

Structureel tekort
De opmars van elektrisch aangedreven voertuigen is niet meer te stoppen. Mede door de fiscale stimuleringsmaatregelen van de laatste jaren, zijn er vele tienduizenden nieuwe elektrische voertuigen in Nederland geregistreerd. Echter heeft de groei van het aantal laadpalen geen gelijke tred gehouden met de groei van het aantal elektrische auto’s. Hierdoor worden de duurzaamheidsvoordelen ervan niet optimaal benut.

Piekbehoefte
Op huisadressen en bij kantoren is doorgaans voldoende capaciteit beschikbaar momenteel. Echter is er op grootschalige publieksevenementen en bij evenementen- en congreslocaties een structureel tekort aan laadpunten. Dit komt omdat er vaak tijdelijk een piekbehoefte bestaat aan laadpunten waardoor permanente plaatsing niet rendabel is.

Laadpaal-huren.nl speelt in op de groeiende behoefte aan tijdelijk extra capaciteit van laadpalen. Via de website kunnen organisatoren aangeven hoeveel laadpalen ze willen huren, op welke locatie en voor welke periode.

Eenvoudig in gebruik
Laapaal-huren.nl ontzorgt het complete traject. De laadpalen worden geplaatst en aangesloten. De bediening vindt plaats middels de eigen laadpas of sleutelhanger van gebruikers. Afrekening geschiedt op de gebruikelijke wijze middels facturering achteraf. De bediening van de oplaadpunten is zeer eenvoudig doordat de statusaanduiding bestaat uit slechts drie statussen van het laadpunt: groen – beschikbaar, blauw – laden en rood – niet beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!