Nieuw management bij CWT BeneluxNieuw management bij CWT Benelux
Back Back Nieuws

Nieuw management bij CWT Benelux

22 mei 2017

Carlson Wagonlit Travel (CWT) maakt bekend dat Jan Latenstein van Voorst (Director of Sales Benelux) per 15 mei jl. een nieuwe rol vervult binnen CWT EMEA (Europe, Middle East & Africa) organisatie als EMEA Regional Director, Multinational Sales & Program Management. In deze hoedanigheid is hij verantwoordelijk voor het verder versterken van de digitale en persoonlijke waarde-propositie richting multinationale prospects en klanten. Latenstein van Voorst rapporteert rechtstreeks aan Chris Bowen (Managing Director EMEA).

Per dezelfde datum is Femke Kors aangesteld als Head of Sales NL. In deze nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse Sales managers met een directe rapportagelijn naar Olivier Chateau (Country Director Benelux). Femke kwam in 2010 in dienst bij CWT op de Meetings & Events afdeling en was de laatste jaren werkzaam als Corporate Sales Manager voor de Nederlandse markt.

Country Director Benelux Olivier Chateau stuurt tijdens een interimperiode de Sales managers in België en Luxemburg aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!