Nieuw Inspiratiemagazine: LIVE vanuit de studioNieuw Inspiratiemagazine: LIVE vanuit de studio
Back Back Nieuws

Nieuw Inspiratiemagazine: LIVE vanuit de studio

09 maart 2022

Live, dat is toch de heilige graal? DE communicatievorm waar we al zoveel maanden naar uit kijken? Uiteraard zeggen we daar nog steeds volmondig ja op. Maar toch hebben we de afgelopen tijd ook iets belangrijks opgestoken: de waaier aan eventvormen is breder dan ooit. Online en hybride evenementen hebben een stevige positie veroverd en kunnen niet meer ontbreken op dit palet aan mogelijkheden.

Dit inspiratiemagazine is dan ook een ode aan een nieuwe eventvorm, die – nu die nare bijsmaak van moeten en niet anders kunnen steeds meer verdwijnt – een serieuze optie is geworden. Want SOMS past een online of hybride vorm nu eenmaal beter bij je doel.

We spraken met Wouter Taal, Chief Executive Director Time to Speak over het samenvoegen van het beste van live en online, Sonja Schaefers van XR Events en Guus Turkenburg van Liveproductie.nl/Turkenburg Media over de onmisbaarheid van online regisseurs, Monique Huizenga van Niquell over nieuwe kansen, freelance projectmanager Krista Davelaar gaf tips om de best passende online studio te vinden, de platformen GO Meet en Networkapp komen voorbij en we zetten een paar inspirerende online studio's op een rij.

Klik hier voor ons nieuwste inspiratiemagazine!

Coverfoto: Industrial Studios / Industriepark Kleefse Waard

Coverfoto: Floris Heuer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!