Nieuw initiatief voor probleemloze online eventsNieuw initiatief voor probleemloze online events
Back Back Nieuws

Nieuw initiatief voor probleemloze online events

10 juni 2020

Direct video biedt bedrijven nu een totaalpakket in de organisatie van online events. Met volledige eventplanning, een flexibele studio op elke gewenste locatie, script, regie, technische ondersteuning, live streaming en opname voor gebruik achteraf. Met dit initiatief speelt Direct video in op de groeiende wens van bedrijven om live events te verschuiven naar online of om een hybride event te organiseren waarbij live en online gecombineerd worden.

Steeds meer online events

Onderzoeksbureau Gartner voorspelde eind 2019 al dat in 2024 het aandeel van online in zakelijke events zou groeien van 40% naar 75% De impact van Covid-19 versnelt die trend. 43% van de ondervraagde bedrijven gaat een online event organiseren of heeft dat al gedaan. Nog eens 23% is de mogelijkheid aan het verkennen.

Technische kennis en ondersteuning

Deze versnelling zorgt bij bedrijven, locaties en organisatoren van events voor veel vragen en hoofdbrekens. Zij zoeken (technische) kennis en de juiste ondersteuning om een succesvol event te organiseren dat alle deelnemers een perfecte totaalbeleving biedt. Met dit totaalpakket biedt Direct video hiervoor een zorgeloze oplossing.

Over Direct video

Direct video is een initiatief van evenementenbureau Novytijd en Turkenburg media. Zij merkten dat eventplanners veel praktische vragen hebben over online events. Dit was de reden om de handen ineen te slaan en hun expertise op het gebied van (online) events, evenementenregistratie, livestreaming en video te combineren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!