Back Back Nieuws

Nieuw feestlabel van Advance Events: mijnpersoneelsfeest.nl

27 april 2010
Speciaal voor personeelsfeesten en ludieke personeelsuitjes heeft Advance Events een nieuw feestlabel in het leven geroepen: Mijnpersoneelsfeest.nl

Met het label Mijnpersoneelsfeest.nl worden inspiratie ideeën voor themafeesten en bijzondere personeelsuitjes op de markt gebracht. Daarnaast geeft Mijnpersoneelsfeest.nl de gebruiker inspiratie over bijvoorbeeld evenementenlocaties, entertainment en amusement. Met dit nieuwe feestlabel wordt ingespeeld op de veranderende markt, waarbij veel personeelsverenigingen zelf op zoek gaan naar originele en bijzondere ideeën voor het personeelsfeest of personeelsuitje.

Mijnpersoneelsfeest.nl is feitelijk een digitaal evenementenbureau voor de creatie, organisatie en productie van personeelsfeesten en personeelsuitjes. Een feestelijk karakter, onvergetelijke beleving, budgettair aantrekkelijk, thematische invulling en een uitstekende organisatiezijn hierin de kernwoorden. Jaarlijks worden er nieuwe feestideeën bedacht die men 1 op 1 kan boeken of die kunnen dienen ter inspiratie.

Mijnpersoneelsfeest.nlbrengt de diverse toeleveranciers zoals locatie, entertainment, amusement, activiteit en catering bij elkaar, zodat er voor de eindgebruiker via de digitale snelweg een totaalpakket wordt geboden tegen uiterst scherpe tarieven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!