Back
Nieuws
Nieuw cateringconcept: Maître Fundamentals
09 september 2009Maître Frédéric komt als eerste cateraar met een modulair cateringconcept: Maître Fundamentals.
Met dit concept biedt de cateraar een concept dat in tijden van recessie zeer competitief en vast geprijsd is, maar wel met het Maître Frédéric kwaliteitslabel. Niet voor niets wordt het concept door de cateraar als recession chic bestempeld.
Binnen het modulaire cateringconcept zijn alle Must-haves aanwezig voor een geslaagd evenement. Dat houdt in dat food, drankjes, inrichting, personeel èn muziek inbegrepen zijn. Uniek aan dit concept is dat de units overal neergezet kunnen worden. Eén module is geschikt voor 75 personen, beslaat 125 vierkante meter en beschikt standaard over onder meer 32 zitplaatsen, 5 statafels en een foodplein. 2 Modules zijn geschikt voor 150 personen en zo verder tot en met 20 units voor 1500 personen.
De cateraar vertelt: Fun en interactie zijn belangrijke kernwaarden binnen het concept. Interactie en fun zorgen voor de juiste beleving, waarbij de gasten zelf pro-actief deelnemen aan het concept, zoals zelf een gerecht customizen of een drankje voor die leuke dame van de afdeling inschenken.
Inrichting is inbegrepen in het concept en is zoals ook het food geheel in Urban Nature stijl, waarbij de klant kan kiezen uit diverse foodthemas, zoals Picnic in the parc, de Pluktuin en Citymarket. Daarnaast wordt elk event voorzien van een Fundamentals Funbox met lekkere tunes geheel aansluitend bij het Fundamentals-concept, maar wordt ook voorzien van een spreekinstallatie. En mocht de klant nu toch nog iets iets meer willen dan kunnen de standaard Must-haves uitgebouwd worden met Upgradables en Upchunckables die ook voorzien zijn van een fixed-price. Volgens de cateraar: Lekker overzichtelijk en geen verrassingen achteraf!
Met dit concept biedt de cateraar een concept dat in tijden van recessie zeer competitief en vast geprijsd is, maar wel met het Maître Frédéric kwaliteitslabel. Niet voor niets wordt het concept door de cateraar als recession chic bestempeld.
Binnen het modulaire cateringconcept zijn alle Must-haves aanwezig voor een geslaagd evenement. Dat houdt in dat food, drankjes, inrichting, personeel èn muziek inbegrepen zijn. Uniek aan dit concept is dat de units overal neergezet kunnen worden. Eén module is geschikt voor 75 personen, beslaat 125 vierkante meter en beschikt standaard over onder meer 32 zitplaatsen, 5 statafels en een foodplein. 2 Modules zijn geschikt voor 150 personen en zo verder tot en met 20 units voor 1500 personen.
De cateraar vertelt: Fun en interactie zijn belangrijke kernwaarden binnen het concept. Interactie en fun zorgen voor de juiste beleving, waarbij de gasten zelf pro-actief deelnemen aan het concept, zoals zelf een gerecht customizen of een drankje voor die leuke dame van de afdeling inschenken.
Inrichting is inbegrepen in het concept en is zoals ook het food geheel in Urban Nature stijl, waarbij de klant kan kiezen uit diverse foodthemas, zoals Picnic in the parc, de Pluktuin en Citymarket. Daarnaast wordt elk event voorzien van een Fundamentals Funbox met lekkere tunes geheel aansluitend bij het Fundamentals-concept, maar wordt ook voorzien van een spreekinstallatie. En mocht de klant nu toch nog iets iets meer willen dan kunnen de standaard Must-haves uitgebouwd worden met Upgradables en Upchunckables die ook voorzien zijn van een fixed-price. Volgens de cateraar: Lekker overzichtelijk en geen verrassingen achteraf!
Goed artikel?
Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!