Back Back Nieuws

Nieuw boek Arjan van Dijk, Ethiopia Footsteps in Dust en Gold, verwondert en verrijkt

18 december 2013
Arjan van Dijk, heeft zijn sporen verdiend in het evenementenvak. Daarin is hij nog steeds een voorbeeld voor velen. Zijn overtuiging is: ‘Niets lijkt onmogelijk, mensen kunnen veel, als ze er maar in geloven. Denk vanuit mogelijkheden en nooit vanuit beperkingen.’ Vanuit deze filosofie heeft hij zich in zijn ‘leven na evenementen’ ingezet voor projecten in Ethiopië.

Liefde, aandacht en kennis
Arjan van Dijk liep al jaren lang rond met plannen om een nieuw boek over Ethiopië te maken, alle opgedane indrukken te verzamelen en die aan anderen door te geven. Om een nieuwe inkijk in Ethiopië te bieden, eentje die mogelijk afwijkt van wat veel mensen over zo’n land denken. Arjan: 'Mijn droom is ook steeds geweest, dat het boek Engelstalig zou worden en via een internationale uitgever de wereld in zou gaan. Dat is gelukt, en ik ben blij en erg trots'.

‘Jos van Beurden, onderzoeker en journalist, en ik hebben de afgelopen jaren met liefde, aandacht en kennis gewerkt om Ethiopia Footsteps in Dust and Gold samen te stellen en vorm te geven. We hebben stil gestaan bij elk beeld en elk verhaal en wensen dat die je zullen verwonderen en verrijken’, vertelt Arjan verder.

Zelfredzaam
Natuurlijk hoop hij dat Ethiopia Footsteps in Dust en Gold zijn weg vindt naar lees- en koffietafels en misschien ook wel bij jou op tafel komt te liggen. De opbrengst van het boek gaat  naar onderwijs- en microkredietprojecten in Ethiopië, die mensen daar zelfredzamer maken.

Het boek is te bestellen via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!