Back Back Nieuws

Nieuw bij Race Planet: Nostalgisch touren met classic cars

28 augustus 2015
Race Planet, onder meer bekend van de race arrangementen op het circuit in Zandvoort, heeft naast moderne (race)auto’s ook een klassiek wagenpark. De classics variëren in bouwjaar van 1916 tot 1965 en verkeren ondanks hun leeftijd allemaal in topconditie. Er staan Jaguars, MG’s, Renaults en antieke Amerikanen zoals een T-Ford of Oldsmobile. Met deze klassiekers kun je met groepen tot 42 personen een puzzelrit maken of een route combineren met een bezoek aan een (auto)museum en een lunch. Je kunt dit bijvoorbeeld inzetten voor relatiemarketing dagen, personeelsuitjes of incentives met relaties.

Mogelijkheden
Het wagenpark bestaat voor een deel uit cabriolets waardoor er met mooi weer met open dak gereden kan worden. Onderweg wordt van zitplaats gewisseld, zodat iedereen aan bod komt en in meerdere auto’s kan rijden. Mocht je niet zelf willen rijden, dan zijn er ook chauffeurs beschikbaar. Voor groepen groter dan 42 personen bestaat de mogelijkheid om een combinatie te maken met incentives op Circuit Park Zandvoort of één van de Race Planet kartbanen.

Motorliefhebbers
Voor de motorliefhebbers staan diverse motorfietsen uit de vorige eeuw klaar. Deze motoren worden enkel verhuurd in combinatie met een boeking van minimaal 5 auto’s. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!