Back Back Nieuws

Nieuw arrangement: WK Meets PK

12 april 2010
all Sports Resort Maurik en Time-Out hebben hun krachten gebundeld en een WK programma ontwikkeld. 'WK meets PK staat bol van gemotoriseerd "speelgoed" waar ieder mannenhart harder van gaat kloppen, aangevuld met onvergetelijke voetbalactiviteiten, een overheerlijke barbecue en een prachtige locatie aan het water. Waarom op safari gaan als het hier in Nederland fantastisch is? Het bier, de bitterballen en de beamer staan al voor u klaar!' vertelt Erica Wesselink van all Sports Resort Maurik.  

 

Oranjesfeer met unieke activiteiten
Terwijl de temperaturen in Nederland stijgen, breekt langzaam maar zeker het Oranje Virus uit. In Zuid-Afrika gaan onze jongens de strijd aan tegen Kameroen, Denemarken en Japan. Hoog tijd om hier tijdens een bedrijfsuitje aandacht aan te besteden. 'WK meets PK is een programma voor échte mannen en vrouwen, waar voetbal en fantastische voertuigen samenkomen,' aldus Wesselink.

Contact
Voor meer informatie over het WK meets PK-programma kun je contact opnemen met all Sports Resort Maurik (0344-621191) of Time-Out (026-4456513).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!