Nieuw! About You AgencyNieuw! About You Agency
Back Back Nieuws

Nieuw! About You Agency

30 maart 2022

De nieuwe full-service agency About You, gevestigd in Utrecht, gaat vanaf eind maart live. Het managementbureau begeleidt en ondersteunt presentatoren, sprekers en dagvoorzitters bij het opzetten van hun personal brand. Met hun expertise in de media- en eventindustrie weten zij talenten naar een hoger niveau te tillen.

De full-service agency About You staat voor het intensief begeleiden, branden en ondersteunen van presentatoren, sprekers en dagvoorzitters met een uitzonderlijk talent. 'Met onze expertise en ervaring in de zakelijke evenementenbranche en mediawereld weten we wat belangrijk is voor onze talenten en opdrachtgevers. Wij staan voor het opbouwen van langdurige en waardevolle relaties en stellen het belang van het talent altijd voorop', legt Maartje IJzerman, oprichter van About You Agency uit.

Uit handen nemen

'Wij zien dat er behoefte is aan het ontzien en ondersteunen van sprekers, dagvoorzitters en talenten bij hun management- en marketingwerkzaamheden. Voornamelijk marketing en de redactionele voorbereiding voor zakelijke evenementen kosten presentatoren veel tijd die wij hen uit handen kunnen nemen. Daarom introduceren wij de nieuwe full-service agency voor de talenten van nu en de toekomst. Naast contractonderhandelingen en het uit handen nemen van organisatorische werkzaamheden bepalen we samen met hen de strategie en denken we mee over de positionering. Zo bouwen we aan hun personal brand en helpen we ze met het stellen en behalen van hun doelen', vervolgt IJzerman.

Samenwerking met talenten

About You Agency draait om presentatoren, sprekers en dagvoorzitters met een bijzonder verhaal, ervaring op het podium, bewezen expertise en uitzonderlijk talent. Het bedrijf vindt een persoonlijke werkwijze belangrijk en werkt met korte lijntjes, zodat opdrachtgevers en talenten precies weten waar ze aan toe zijn. 'We steken graag de koppen bij elkaar, moedigen onze talenten aan en trekken een fles champagne open om samen successen te vieren', aldus IJzerman.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!