Back Back Nieuws

NHTV erkend door British Institute of Facilities Management (BIFM)

28 september 2015
Het British Institute of Facilities Management (BIFM) heeft NHTV Breda gepresenteerd als nieuw BIFM-erkend centrum. De opleiding Facility Management van NHTV is hiermee het eerste opleidingsinstituut in continentaal Europa, dat dit lidmaatschap mag uitdragen.

Meerwaarde
Gienke Osinga, academiedirecteur: ‘Wij zijn erg trots op de erkenning en hopen hiermee een win-win situatie voor beide partijen te bereiken. Enerzijds kunnen wij hiermee een bijdrage leveren aan het uitdragen van de internationale facility management kwalificaties in Europa, anderzijds krijgen wij hiermee voor onze studenten een voet aan de grond in het Verenigd Koninkrijk. Dit zal zich gaan uitbetalen in de beste stage- en afstudeerplaatsen. Daarnaast kunnen onze afgestudeerden in de toekomst het BIFM level-5 diploma ontvangen, wat uiteraard een extra toevoeging is op hun curriculum vitae.’

BIFM
Het British Institute of Facilities Management (BIFM) is de beroepsorganisatie voor facility management in het Verenigd Koninkrijk. Opgericht in 1993, bevordert uitmuntendheid in faciliteitenbeheer ten behoeve van beoefenaars, de economie en de samenleving. BIFM heeft wereldwijd 16.000 leden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!