NH Hotel wint Provincie Award van MeetingReviewNH Hotel wint Provincie Award van MeetingReview
Back Back Nieuws

NH Hotel wint Provincie Award van MeetingReview

15 september 2022

NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport, partner van Event Park Amsterdam, is op basis van haar continu hoog scorende klantreviews op MeetingReview verkozen tot beste meeting- en eventlocatie van Noord-Holland in de categorie XXL (vanaf 500 personen). 

Verfrissend groene locatie

Veel van de klantreviews van NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport op MeetingReview verwijzen specifiek naar de nieuwste aanwinst van het hotel: the Greenhouse, restaurant en evenementlocatie in één. Het volledig in glas uitgevoerde ontwerp is geïnspireerd door de wereldberoemde Nederlandse kassen. Hier kun je eten en/of samenkomen tussen het verfrissende groen in een echte ‘oxygen bubble’ vol met planten. De ruimte kan gebruikt worden voor uiteenlopende evenementen, zoals galadiners, walking dinners en voor meetings in theateropstelling. 

Beste graadmeter klanttevredenheid

NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport is partner van het eerste uur van Event Park Amsterdam, het congresbureau van de regio Haarlemmermeer. Mike Steggerda, general manager van NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport, is blij met de Provincie Award: ‘Deze award is ons toegekend door onze meeting- en eventklanten en betekent voor mij daarom zoveel meer dan het oordeel van een vakjury. Het is de best denkbare graadmeter voor onze klanttevredenheid.’ 

Provincie Award: waardering door geverifieerde klanten

MeetingReview reikt de Provincie Award jaarlijks uit in vijf categorieën, waaronder de categorie XXL (voor locaties met meetingfaciliteiten vanaf 500 personen). Op de website kunnen gasten een review achterlaten en daarmee locaties beoordelen op onder andere het boekingsproces, de locatie zelf, de begeleiding, de zaal- en F&B faciliteiten.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!