NH Hotel Group introduceert Instant Booking ToolNH Hotel Group introduceert Instant Booking Tool
Back Back Nieuws

NH Hotel Group introduceert Instant Booking Tool

05 oktober 2017

NH Hotel Group introduceert haar wereldwijde Instant Booking Tool, de eerste tool waarmee gasten kamers, zalen en faciliteiten voor evenementen rechtstreeks online kunnen reserveren en betalen. De tool is binnen de Europese hotelbranche de eerste in zijn soort en is gebaseerd op een bestaande technologische oplossing.

Reserverings- en betalingssyteem voor vergaderruimtes en zalen

De Instant Booking Tool is 24 uur per dag te gebruiken. Via een intuïtief, gebruiksvriendelijk proces kunnen met deze tool per keer twee zalen voor maximaal vijftig personen en meerdere ruimtes voor groepen van negen tot twintig personen worden gereserveerd. Ook kunnen gebruikers apparatuur, catering en overige services reserveren, prijzen en specificaties opzoeken en zelfs aanbiedingen van verschillende hotels vergelijken. Daarbij kunnen ze kiezen of ze direct online willen betalen via een beveiligd proces, of op een later moment.

Zodra een reservering voltooid is, ontvangt de gast een bevestigingsmail met een overzicht van de bestelde services, waarna indien nodig nog een telefoontje van het hotelpersoneel volgt om de puntjes op de i te zetten. Zo behoudt de klant de persoonlijke touch.

In nog geen 5 minuten boeken

'De Instant Booking Tool voor het vergader- en evenementensegment is een mooie uitbreiding op de faciliteiten waarmee we onze zakelijke gasten helpen bij het organiseren van hun evenementen', aldus Rufino Pérez Fernández, Chief Operations Officer en Global Transformation Leader bij NH Hotel Group. 'Naast onze traditionele reserveringsmogelijkheden kunnen onze gasten nu met deze innovatieve oplossing hun evenementenlocatie in nog geen vijf minuten boeken en betalen. Ondertussen blijft ons team van experts klaarstaan om hen te helpen hun evenement bij NH onvergetelijke te maken.'

Deze baanbrekende nieuwe toevoeging aan NH MEETINGS voor het vergader- en evenementensegment is wederom een innovatie waarmee NH zich door inzet van nieuwe technologie onderscheidt van de concurrentie en de toegevoegde waarde voor gasten naar nieuwe hoogtes brengt.

De tool, die bereikbaar is via http://meetings.nh-hotels.com/, is in een pilotproject in Duitsland getest en behaalde daar uitstekende resultaten. Vanaf nu kunnen gasten over de hele wereld actuele prijzen en beschikbaarheid aanvragen voor vergaderruimtes en zalen en deze direct reserveren en betalen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!