Back Back Nieuws

NH Barbizon Palace als DJ Hotel 538 propvol met DJ's tijdens ADE

02 oktober 2015
Radio 538 en NH Barbizon Palace openen woensdag 14 oktober de deuren van DJ Hotel 538. Tijdens het Amsterdam Dance Event, van 14 tot en met 17 oktober, geeft Radio 538 luisteraars de kans om in DJ Hotel 538 te overnachten en aanwezig te zijn bij exclusieve showcases van Radio 538 dj’s Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto en Afrojack. De tickets voor deze showcases zijn exclusief te winnen via Radio 538.

On air
In DJ Hotel 538 vinden niet alleen deze exclusieve showcases plaats. Radio 538 zendt vanuit de DJ Hotel 538 Bar van woensdag tot en met zondag live programma's uit. Uiteraard schuiven toonaangevende dj's aan tijdens de programma's om een set te draaien. Daarnaast zijn de jocks van Radio 538, waaronder Coen en Sander, Menno de Boer, Dennis Ruyer, Daniel en Ivo en Barry Paf, zelf aan het werk in het hotel. Ze checken de gasten van DJ Hotel 538 in, shaken de cocktails achter de bar en serveren de winnaars een anti-katerontbijt op bed.

DJ Hotel 538 Club
Luisteraars van Radio 538 kunnen maandag 5 oktober de hele week kaarten winnen voor deze exclusieve live showcases van hun favoriete dj's, welke plaats vinden in de DJ Hotel 538 Club. Deze club wordt speciaal gebouwd in de 15e eeuwse St. Olofskapel die onderdeel is van het hotel. De winnaars maken tevens kans op een overnachting in het vijfsterren DJ Hotel 538 (NH Barbizon Palace), inclusief diner en ontbijt, een meet & greet met de dj van die avond, toegang tot ADE evenementen en een digitale DAB+ radio.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!