Back Back Nieuws

Newtours en Venue Italia samen verder als Newtours Venue Italia

26 januari 2012
De fusie tussen Newtours en Venue Italia dmc werd afgelopen week bekend gemaakt. De fusie is deze week geformaliseerd en heeft per direct effect. Onder de naam Newtours Venue Italia vormen zij de grootste Destination Management Company (DMC) in Italië. Newtours Venue Italia wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door travelmediate.

 

Verbeteren van concurrentiepositie

Reden voor de fusie is de verbetering van de concurrentiepositie als lokale DMC. Hiermee biedt de Italiaanse marktleider een sterkere positie op de (inter)nationale markt die beter kan inspelen op de steeds scherpere eisen op het gebied van interne organisatie en financiële verantwoording voor grote internationale MICE events in Italië.

 

Samenvoeging specifieke knowhow

Door de samenwerking kunnen de beide bedrijven hun klanten nog beter van dienst zijn en ambitieuze nieuwe uitdagingen aangaan. Newtours en Venue Italia dmc hadden ieder hun eigen specialiteiten, ervaring en capaciteit. Door de samenvoeging van de specifieke knowhow van deze twee bedrijven bestrijkt Newtours Venue Italia nu het volledige spectrum van de MICE industrie.

 

Alles in eigen huis

Klanten kunnen een beroep doen op het meest uitgebreide aanbod in Italië van congres- en associatiemanagement, productlanceringen, stimulatie en beloningsreizen, conventies en speciale evenementen. Het complementaire karakter van de bedrijven zorgt voor een gestroomlijnde organisatie met attente, gemotiveerde mensen en een slim sales team, alles in eigen huis.

 

Spannende, nieuwe onderneming

Newtours Venue Italia, waarvan het hoofdkantoor in Milaan is gevestigd, heeft eveneens kantoren in Florence en Rome. Hierdoor kunnen zij hun klanten sneller en beter van dienst zijn. De fusie zorgt voor een belangrijke en spannende nieuwe onderneming, zowel vanuit een zakelijk als een menselijk perspectief, want het opent nieuwe deuren en mogelijkheden voor alle betrokkenen.

 

Foto: weheartit.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!