Back Back Nieuws

New Devise gratis workshop event techniek

26 september 2006
New Devise, facilitair leverancier van licht en audiovisuele middelenin Baarn houdt op dinsdag 24 oktober in samenwerking met ROC evenementen techniek in Hilversum de gratis Workshop Event Techniek.

Uitgangspunt van New Devise voor het organiseren van de workshop is, dat door transparantie van je eigen expertise en werkzaamheden én door je te verplaatsen in de werkwijze en problematiek van de andere evenementen disciplines, zoals opdrachtgevers, locaties, catering, decor etc., je daadwerkelijk gesprekspartners wordt. Door deze efficiënter samenwerking wordt er niet alleen tijd-, en kostenbesparend gewerkt maar wordt het evenement ook innovatiever, effectiever én vooral spectaculairder.


Want herken je dit? Rigging, trussen, zwartje, inprikken, vliegend geluid… zijn dit termen waar je mee te maken hebt, maar waar je het fijne (nog) niet van weet? Vliegen de KVA’s, de ampère en “de groepen” je soms om de oren? Wil je nét even iets meer weten over Power-point presentaties, camera registraties, schermschakelingen en andere audiovisuele middelen? Zijn offertes van techniek leveranciers voor jou vaak net een onbekende buitenlandse taal? Volg dan de workshop.


De workshop van een halve dag begeleidt de deelnemers door het gehele traject; van creatieve inzetbaarheid en toepasbaarheid van evenementen techniek, het lezen en kunnen vergelijken van offertes, de (technische) informatie verwerking, de visualisatie van audiovisuele en/of lichtplannen, tot aan de planning van de op- en afbouw van het evenement.


New Devise maakt al jaren de vertaalslag van concepten voor televisie en evenementen naar een creatief, functioneel en effectief audiovisueel en/of lichtplan rekening houdend met elk budget. Naast professionele technici en ontwerpers voor de begeleiding en uitvoering van deze projecten, hebben zij met name ook mensen in het team, die jaren zelf als producer in de evenementen en televisie organisatie hebben gewerkt. Hierdoor wordt het communiceren zonder vakjargon en onbegrijpelijke terminologie een feit.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!