NetwerkgidsNederland.nl nu nog completerNetwerkgidsNederland.nl nu nog completer
Back Back Nieuws

NetwerkgidsNederland.nl nu nog completer

18 april 2018

'Het aanbod aan informatie via de vele communicatiekanalen is groot. Sales en marketing professionals krijgen bovendien met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) extra uitdagingen om de klant te bereiken. Zakelijk ‘live’ netwerken is en blijft essentieel', aldus Rens Tanis, eigenaar en oprichter NetwerkgidsNederland.nl.

Of het nu gaat om verkoop, marketing, zoeken van personeel, marktinformatie vergaren, vinden van leveranciers of belangenbehartiging: de keuze voor een samenwerkingspartner wordt vaak gemaakt op basis van vertrouwen. Betrouwbare contacten worden verkregen uit een persoonlijke ontmoeting of aanbevelingen vanuit de naaste omgeving. Businessclubs, ondernemersverenigingen, brancheverenigingen en andere netwerken voorzien optimaal in de behoefte om nieuwe mensen te ontmoeten. NetwerkgidsNederland.nl heeft onlangs het digitale overzicht van alle zakelijke netwerken in Nederland vernieuwd.

Het Netwerkplan

NetwerkgidsNederland.nl is niet alleen digitaal actief. Met het Netwerkplan worden werkgevers en werknemers persoonlijk geadviseerd naar het passende netwerk. Eerder kon dit alleen op individuele basis, nu is er ook het Netwerkplan speciaal voor groepen. De enige netwerktraining waar niet alleen de vraag hoe, maar ook de vraag waar effectief netwerken wordt beantwoord. Deze netwerktraining is in verschillende varianten voor (sales-) teams te boeken. Ook zijn er diverse events, producten en diensten met kortingen op de website te vinden.

Voor meer informatie en alle netwerken ga je naar netwerkgidsnederland.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!