Back Back Nieuws

Neptunus verzorgt Amsterdam Fashion Week op Museumplein

23 juli 2007
Neptunus verzorgt de tijdelijke accomodaties van de Amsterdam Fashion Week. De Amsterdam Fashion Week zal van 21 tot 30 juli plaatsvinden,  met een uitgebreid programma van shows, exposities, lezingen en filmvoorstellingen. De hoofdlocatie van het evenement is voor deze 7e editie verhuisd naar het hart van onze hoofdstad: de catwalkshows vinden plaats in tenten op het Museumplein.

Neptunus levert de entree, de catwalk- en backstagetenten alsook de verbindingstenten tussen de verschillende catwalks. De aluhallen die op deze unieke locatie verrijzen zijn goed voor 2200 m2 aan ruimte.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus B.V. :"Net als bij London Fashion Week en Copenhagen Fashion Week is het een eer om al jaren bij dit Amsterdamse modespektakel betrokken te mogen zijn. Spectaculair is natuurlijk de nieuwe locatie op het Museumplein, die wij voor een periode van een week om mogen toveren tot een tijdelijk catwalkpaleis.”


Naast het catwalkprogramma met shows van grote namen en aanstormende talenten wordt er een groots publiek programma georganiseerd: Laundry Days. Laundry Days biedt de bezoeker onder andere shows, expo´s, feesten en een ‘Shop Window Contest’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!