Back Back Nieuws

Neptunus introduceert Ocean in Engeland

23 oktober 2009
Neptunus heeft tijdens de Showman’s Show in het Engelse Newbury haar meest recente innovatie de ‘Ocean’ aan de Engelse markt gepresenteerd. Met het thema ‘welcome on board’ gaf een groot aantal bezoekers en pers gehoor aan de uitnodiging de Ocean te komen bewonderen.

De Ocean is met z’n bijzonder ogend, golvend membraandak ook op de Show in Engeland een opvallende verschijning. De reacties op het bijzondere ontwerp zijn dan ook lovend.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: ‘Hiermee laten we zien waar we goed in zijn, namelijk het ontwerpen, produceren en bouwen van eye-catching tenten en tijdelijke accomodaties.’


Met een knipoog naar de ontstaansgeschiedenis van Neptunus en de productnaam Ocean werd gekozen voor een ‘Cote d’Azur-chique’ inrichting. Neptunus plaatste dan ook een enorme zeilboot in het middelpunt, die de sfeer en hoogte (12,5 meter) van de tent extra benadrukte. Decorum tekende voor het interieur, dat bestond uit bankirai vloertegels en sfeervol antraciet loungemeubilair.

Michael Kuiper, algemeen directeur van Decorum licht toe: ‘Door deze samenwerking hebben we een eerste stap in de Engelse verhuurmarkt kunnen zetten. Hierdoor hopen we verder te kunnen groeien, we zien voldoende mogelijkheden.’ Het totale standconcept, met een oppervlakte van maar liefst 600 vierkante meter, werd bekroond met de prijs voor beste beursstand.

Neptunus heropende in januari van dit jaar succesvol haar vestiging in Engeland. Diverse corporate events en sportevenementen werden reeds gerealiseerd.

Dorrie Eilers: ‘Door onze deelname aan de Showman’s Show hopen we ons marktaandeel verder uit te breiden.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!