NEP Group lanceert mobiele teststraatNEP Group lanceert mobiele teststraat
Back Back Nieuws

NEP Group lanceert mobiele teststraat

19 februari 2021

Nadat zij vier maanden ervaring hebben opgedaan met hun eigen COVID-19 teststraat op het Media Park, presenteerde NEP Group op woensdag 17 februari de NEP teststraat op locatie. Met deze mobiele variant kan nu ook op (productie)locaties buiten het Media Park op grote schaal en snelheid een beeld worden gevormd van eventuele COVID-19 (C-19) besmettingen. Deze oplossing vervangt de huidige PCR-testen niet, maar is een aanvullend middel.

Medische professionals en administratief toezicht

Aan de testprocedure zijn zeer strenge medische eisen verbonden en er komt in personele zin, maar ook bij de verwerking van de testen, resultaten en het correct verwerken van het medische afval, veel kijken. NEP Group merkt dat er daarom in de markt behoefte is aan een all inclusive oplossing die de testprocedure, inclusief huisvesting, volledig uit handen neemt. Met het aanbieden van deze oplossing wil NEP Group zijn kennis en ervaring inzetten om meer rust op de productie of event te realiseren.

Deze mobiele testunit heeft een maximale capaciteit van 288 testen per dag en kan op elke locatie met elektriciteitsvoorziening worden ingezet. Momenteel wordt gewerkt aan een versie die tot 700 testen per dag kan verwerken.

Neem voor meer informatie contact op met jouw contactpersoon binnen NEP of stuur een mail naar info@faber-av.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!