Nederlandse mediapartijen genieten op hoog niveau in CannesNederlandse mediapartijen genieten op hoog niveau in Cannes
Back Back Nieuws

Nederlandse mediapartijen genieten op hoog niveau in Cannes

24 oktober 2017

Afgelopen dagen vond in Cannes de MIPCOM plaats. Tientallen Nederlanders die werkzaam zijn in de mediabranche maakten gebruik van het aanbod om zich gratis per helikopter te laten vervoeren van Nice Airport naar Cannes en andersom. Vanwege de enthousiaste reacties krijgt dit een vervolg bij de volgende MIPCOM editie in april.

Vote Company, marktleider in het organiseren en groot maken van publieksverkiezingen, bood de helikoptervluchten aan. Wilfred Romijn, co-founder van Vote Company, legt uit: 'Veel Nederlandse bezoekers hebben tijdens MIPCOM een groot aantal afspraken en komen tijd te kort. De helikoptervlucht levert tijdswinst op. Het is altijd maar de vraag hoe snel je Cannes uit kunt komen met een taxi of eigen vervoer. Daarnaast hebben we ondervonden dat mensen door de helikoptervlucht een gezamenlijke ervaring delen met andere professionals die met dezelfde vlucht mee vliegen. Dat schept meteen een band. En last but not least op deze manier krijgt men ook goed mee hoe mooi de Cote 'd Azur is. Op deze manier hebben we waarde willen toevoegen. Net als bij de verkiezingen die we in opdracht faciliteren, brengen we een bezoek aan MIPCOM naar een hoger niveau, leveren we maatwerk en ontzorgen we.'

Over Vote Company

Vote Company werkt voor diverse opdrachtgevers uit de mediabranche zoals bijvoorbeeld De Persgroep en Vakmedianet. Bekende verkiezingen waarvoor het bedrijf verantwoordelijk is, zijn de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Zoover Awards en de Dutch-IT Awards. Dit jaar werd een Cross Media Award gewonnen voor de campagne rondom de Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied. Deze verkiezing werd door Vote Company georganiseerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!