Back Back Nieuws

Nederlandse kwaliteit en Spaanse charme op Ibiza

11 februari 2015
Es Ibiza Events & Incentives is een nieuw incentivebureau wat begin 2015 is geopend op Ibiza. Es Ibiza bestaat al langer en richtte zich met allerlei activiteiten op vakantiegangers die Ibiza bezochten. De nieuwe tak Events & Incentives richt zich op bedrijven die met hun relaties of medewerkers Ibiza willen bezoeken. Hans van Zandbergen, directeur van Es Ibiza Events & Incentives: ‘De slogan van Es Ibiza is 'Experience a different Ibiza' en ook bij Events & Incentives wordt gestreefd naar het ervaren van Ibiza op een andere manier zodat het event een onvergetelijke gebeurtenis wordt’.

Verrassen en motiveren
Hans vertelt verder: ‘Ibiza heeft veel meer te bieden dan vaak gedacht wordt. Ibiza is meer dan 24/7 parties, excessieve luxe en extravagante clubs alleen. De schitterende natuur op het eiland is overweldigend en de activiteiten die hier mogelijk zijn, zijn zo divers dat er altijd wel iets tussenzit waar medewerkers of relaties blij van worden. Ibiza is een schitterende mooi-weer locatie om relaties op gepaste wijze te belonen, te verrassen of te motiveren.’

Doelstelling en budget
Afhankelijk van doelstelling, bedrijfscultuur en budget kan de zakelijke groepsreis spectaculair en extravagant of bescheiden en duurzaam zijn. Hierdoor komt, volgens Es Ibiza Events & Incentives, een incentive ook voor kleine en middelgrote ondernemingen binnen handbereik. Het bureau regelt de hele reis, inclusief vluchten, vervoer en transfers, accomodatie en activiteiten. Ook is het mogelijk om alleen de uitvoering ter plekke door Es Ibiza Events & Incentives te laten doen. De Nederlandse medewerkers van Es Ibiza Events & Incentives wonen op Ibiza dus je bent verzekerd van Nederlandse kwaliteit en communicatie gecombineerd met Spaanse charme en plezier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!