Back Back Nieuws

Naupar in samenwerking met Hilton Amsterdam tijdens SAIL Amsterdam

05 december 2014
De samenwerking tussen Naupar en het welbekende hotel Hilton Amsterdam is afgelopen dinsdag bezegeld. Dit maakt het voor de – internationale – gasten van Naupar zeer gemakkelijk om tijdens SAIL Amsterdam 2015 een goed hotel te boeken.

Uitgebreide selectie
Tijdens het populaire evenement SAIL Amsterdam worden ook dit jaar weer ontzettend veel mensen verwacht, het bestuur rekent op zo’n anderhalf tot twee miljoen bezoekers. Een groot deel hiervan is afkomstig uit het buitenland. Om deze gasten te kunnen voorzien van een goede overnachting, is Naupar de afgelopen periode bezig geweest met een grondige selectie. Diverse hotels zijn bekeken en uiteindelijk kwam het Hilton Hotel in Amsterdam als grote winnaar naar voren. De luxe uitstraling en perfecte ligging gaven de doorslag. 

Boeken via Naupar
Om klanten goed van dienst te zijn, is er een groot aantal kamers ingekocht waardoor de gasten hun voordeel kunnen doen van de samenwerking tussen Naupar en het Hilton Hotel. Interesse in een hotelkamer? Deze kun je zowel telefonisch als via de website boeken. Bel voor meer informatie naar 088 252 5555 of kijk op sail-2015.nl/services/hilton-amsterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!