Nationale Rollatorloop groot succesNationale Rollatorloop groot succes
Back Back Nieuws

Nationale Rollatorloop groot succes

05 oktober 2023

Het Olympisch Stadion was afgelopen week het toneel van een bijzonder evenement waarbij ouderen schitterden in de elfde editie van de Nationale Rollatorloop. Maar liefst 187 deelnemers deden mee aan deze fantastische race, waarbij de kracht, vitaliteit en vreugde van de oudere generatie in de schijnwerpers stonden.

Het evenement was een groots succes, waarbij de deelnemers met hun rollators over de historische atletiekbaan liepen. Onder het stralende zonnetje van vandaag zorgden de ouderen voor een inspirerend spektakel dat bewees dat leeftijd slechts een getal is en geen belemmering hoeft te zijn voor een actief leven.

De snelste en de mooiste

Na een spannende strijd kwam mevrouw De Graaf, 87 jaar oud, als glorieuze winnares over de streep. Haar vastberadenheid en doorzettingsvermogen brachten haar naar de overwinning. Het draaide niet alleen om een sportieve prestatie, maar er was ook een prijs voor de best versierde rollator! Twee dames van verzorgingshuis 't Rekerheem uit Alkmaar gingen er met de winst vandoor.

Het Olympisch Stadion kijkt nu al uit naar de volgende editie van de Nationale Rollatorloop!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!