Nationale Meeting Award bereikt unieke mijlpaal!Nationale Meeting Award bereikt unieke mijlpaal!
Back Back Nieuws

Nationale Meeting Award bereikt unieke mijlpaal!

21 december 2017

De Nationale Meeting Award wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt en heeft inmiddels al 1000 aanmeldingen van eventlocaties binnen gekregen.

De Nationale Meeting Award

 Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland die uitblinkt in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, CLC-VECTA en EventSummit (voorheen EvenementContact) hebben het initiatief genomen tot de organisatie van de Nationale Meeting Award. Motivatie voor deze nieuwe award was het feit dat er in Nederland nog geen algemene en onafhankelijke prijs bestond voor de beste meeting- en eventlocatie. 

Ook meedoen?

Om uw locatie te kwalificeren voor de eerste ronde van de Nationale Meeting Award zijn minimaal 10 reviews in 2017 op MeetingReview vereist. Beschikt uw locatie al over de 10 reviews? Gefeliciteerd, want dan is uw locatie automatisch door naar de tweede ronde! Op 1 januari 2018 zal de eerste ronde sluiten, dit houdt in dat de laatste 2 weken zijn ingegaan om de laatste reviews te verzamelen.

Kwaliteitscontrole

In ronde twee zullen de locaties worden onderworpen aan een objectieve kwaliteitscontrole, dat zal bestaan uit open en gesloten vragen over ondernemerschap, gastvrijheid en kwaliteit. Hieruit zal een top 3 per categorie worden geselecteerd. In de laatste ronde van de Nationale Meeting Award vindt een locatiebezoek van een onafhankelijke vakjury plaats, waarbij uiteindelijk de beste meeting- en eventlocatie van Nederland zal worden gekozen. 

Uitreiking

Inmiddels is de organisatie volop aan de slag met de invulling van het programma, dat zal bestaan uit verschillende onderwerpen die op dit moment voor locaties en meeting professionals hot topics zijn. De datum is bekend, 12 maart 2018, in de middag. De locatie houdt de organisatie nog even geheim tot dat het programma definitief is ingevuld.

Voor de volledige informatie over deelname, de verschillende rondes en criteria verwijzen wij je graag naar de website: www.nationalemeetingaward.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!