Nationale Meeting Award 2019 trapt af met kennisprogrammaNationale Meeting Award 2019 trapt af met kennisprogramma
Back Back Nieuws

Nationale Meeting Award 2019 trapt af met kennisprogramma

21 februari 2019

De Nationale Meeting Awards, de onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap, worden op maandag 11 maart voor de 4e keer uitgereikt. Voorafgaand aan uitreiking kun je deelnemen aan het kennisprogramma met key-note speaker Prof. Dr. Justin Jansen en verschillende subsessies. De locatie is het onlangs geopende Postillion Convention Centre Amsterdam.

Programma 11 maart

13.30 – 14.15 uur Ontvangst & registratie
14.15 – 14.25 uur Aftrap programma
14.25 – 15.00 uur Keynote speaker
15.05 – 15.35 uur Ronde 1 subsessies
15.45 – 16.15 uur Ronde 2 subsessies
16.30 – 17.30 uur Uitreiking Nationale Meeting Award
17.30 uur Netwerkborrel

Key-note speaker Prof.dr. Justin Jansen

Thema: Innovation & Leadership
Justin Jansen onderzoekt als hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit de ‘ondernemendheid’ van Nederlandse bedrijven. Hij definieert ondernemerschap als risico’s durven nemen, investeringen doen en vooral proactief inspelen op een veranderende omgeving en te verwachten ontwikkelingen. Jansen deelt zijn inzichten over wat je als organisatie kunt doen, of moet laten.

Subsessies

De subsessies vinden twee keer plaats zodat het mogelijk is om verschillende sessies bij te wonen. Niets is verplicht dus ook bijpraten en netwerken onder het genot van een drankje is mogelijk.

Neuromarketing - Sergio Romijn Founder Braynz

Sergio doet uit de doeken hoe je met principes uit de neuromarketing het irrationele gedrag van consumenten (lees: bezoekers van events) positief kunt beïnvloeden. Hij deelt de kennis die via innovatieve onderzoeksmethoden is opgebouwd over de onderliggende breinprocessen. Het blijft niet bij theorie: hij geef praktische handvatten en voorbeelden uit de praktijk.

School of venues – Stijn Oude Vrielink en Diederik Smit

Hoe bedenk je en creëer je content die alleen bij jouw locatie past? En wat zijn de thema’s die de zakelijke opdrachtgever tegenwoordig nog boeit? Tijdens deze sneakpreview geven Stijn en Diederik jou alvast een vliegende start over hoe je jouw opdrachtgevers beter bereikt en natuurlijk emotioneel raakt.

Q&A sessie met congres- en eventmanagers

Inzicht in de uitdagingen bij congres- en eventmanagers. Onderwerpen zijn: nieuwe business modellen voor het aantrekken van sponsoring, het aantrekken van voldoende deelnemers maar ook de belangrijkheid van een locatie om het event tot een succes te maken! Aan de hand van voorbeelden en een Q & A wordt het een interactieve sessie.

Kosten

Kosteloos voor juryleden (inclusief 1 introducé), finalisten (2 deelnemers per organisatie), CLC-VECTA leden, meetingplanners en congres- en eventmanagers.
Andere deelnemers betalen een tegemoetkoming in de kosten van € 49,- p.p. Meld je hier aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!