Nationaal Theaterweekend in FlintNationaal Theaterweekend in Flint
Back Back Nieuws

Nationaal Theaterweekend in Flint

13 januari 2023

Op 27, 28 en 29 januari 2023 ademt Nederland theater. Flint organiseert verschillende voorstellingen voor een tientje. Daarnaast organiseert Flint dit weekend veel extra activiteiten, zoals een Pubquiz, een Rock College, een optreden van Cave Canem en een Cooling down dansworkshop die gegeven wordt door professionele dansers.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend kan men in diverse theaters door het land voorstellingen bezoeken voor slechts een tientje. In Flint kunnen bezoekers naar de Cabarestafette, Legendary Album Live - Meat Loaf en de dansvoorstelling Oxygen - a Jennifer Romen Production – Delusion (12+). Voor kinderen vanaf 8 jaar staat de escaperoom De wraak van de Klimaatpiraat op het programma.

Quiz on Tour on Stage

Naast de voorstellingen is er in Flint tijdens het Theaterweekend nog veel meer te beleven! Zo is er een Pubquiz on Stage op vrijdagavond 27 januari. Tijdens de quizshow dagen twee zingende presentatoren en de Quiz on Tour band de bezoekers uit met unieke breinbrekers. 

Flint Rocks on Saturday Night

Op zaterdag 28 januari organiseert Flint een Rock Night voor de echte muziekliefhebber. Van 19.00 tot 20.00 uur is er een Rock College in TREK theaterkeuken & café. Tijdens dit college worden de bezoekers door popprofessor Arris Roordink meegenomen in de wereld van de rockmuziek.

Na afloop van de voorstelling Legendary Album Live - Meat Loaf op zaterdag is er een optreden van de rockband Cave Canem. Akoestische covers van de 50’s tot het heden in TREK theaterkeuken & café en de foyer eromheen. Het Rock College en Cave Canem zijn gratis toegankelijk. Het restaurant is geopend voor een drankje en heerlijke gerechten. 

Cooling down dansworkshop op zondag 

Na afloop van de voorstelling Oxygen - a Jennifer Romen Production – Delusion is er een gratis cooling down workshop georganiseerd voor alle bezoekers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!