Nationaal Deltacongres te gast in IJsselhallen Zwolle Nationaal Deltacongres te gast in IJsselhallen Zwolle
Back Back Nieuws

Nationaal Deltacongres te gast in IJsselhallen Zwolle

13 april 2018

IJsselhallen Zwolle is op 1 november de trotse gastheer van het negende Nationaal Deltacongres. Het Nationaal Deltacongres wordt elk jaar door de deltacommissaris georganiseerd en heeft tot doel om iedereen die actief is op het gebied van water, en allen die in het bijzonder betrokken zijn met het Deltaprogramma, met elkaar te verbinden.

1500 deeelnemers

Tijdens het congres worden 1500 deelnemers verwacht afkomstig uit het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheden en onderwijs- en kennisinstellingen. Alle betrokkenen bij en geïnteresseerden in het deltaprogramma zijn welkom.

Op ruim 10.000m2 krijgt het congres de ruimte voor een inhoudelijk, plenair programma, werksessies over actuele vraagstukken en een Deltaparade waar aan het Deltaprogramma verbonden organisaties en programma's zich presenteren en waar kennis en ervaringen kunnen worden gedeeld. Het gehele programma van de dag wordt in september bekend gemaakt. Dan is er ook gelegenheid tot aanmelden.

Samen sterk

IJsselhallen Zwolle is er als locatie bijzonder trots op dat het gelukt is om dit mooie congres naar Zwolle te halen. Dit is grotendeels te danken aan de gezamenlijke inspanning van de partners Provincie Overijssel, Gemeente Zwolle, Port of Zwolle, Waterschap, MarketingOost en Congresregio Zwolle.

Fotocredits > Pedro Sluiter
Bijschrift > IJsselhallen Zwolle is vaker toneel geweest van grote congressen, zoals o.a. het VNG Congres.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!