Back Back Nieuws

Mövenpick Hotel Hamburg na twee jaar renoveren open

13 juni 2007

Het nieuwe Mövenpick Hotel Hamburg in Duitsland gaat na tweeëneenhalf jaar zijn deuren openen. De omgebouwde watertoren, industriële monument uit 1910 in het Sternschanzenpark, is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Het 4-sterrenplus hotel is voor zowel de zakelijke als de vrijetijdsreiziger.



Het Mövenpick Hotel Hamburg ligt in de groene ambiance van het Sternschanzenpark, maar toch middenin een levendige stadswijk. Op enkele minuten loopafstand ligt de Hamburg Messe, het Hamburgse beurscomplex. Het trein- en metrostation Sternschanze bevindt zich vrijwel op de stoep en de reistijd naar het centrum van Hamburg bedraagt dan ook slechts vijf minuten.



Managing director Jürgen Kolper: "Wij zijn zeer verheugd dat dit unieke historische bouwwerk een nieuw leven heeft gekregen en daarmee voor en ten nutte van de stad Hamburg bewaard is gebleven. We hebben de voorschriften van de stedelijke autoriteiten nauwgezet opgevolgd, zodat de ingang aan het Sternschanzenpark en de historische aspecten van het gebouw behouden zijn."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!