Back Back Nieuws

Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre 'entertaint' haar gasten

08 januari 2012
Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre biedt haar gasten vanaf 9 januari een uniek tv-systeem in de kamer. Via dit systeem levert het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre haar gasten hotelinformatie en een televisiezenderpakket van meer dan 90 zenders. Uniek zijn mogelijkheden als digitaal opnemen en de toegang tot de nieuwste films.

 

Samenwerking met UPC Business

Het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre is het eerste hotel in Nederland dat het tv-systeem aanbiedt. Zij ontwikkelde het in samenwerking met UPC Business, dochter van kabel- en mediabedrijf UPC Nederland. Mövenpick Hotel Amsterdam biedt haar gasten via het tv-systeem onder andere meer dan 90 TV kanalen in digitale kwaliteit, het laatste nieuws via CNN, Nu.nl en Bild en toegang tot een on demand filmbibliotheek met de nieuwste films.

 

Gebruiksgemak van het systeem

Mövenpick zorgt er voor dat programma’s van de 15 populairste tv kanalen voor enkele dagen beschikbaar zijn voor haar gasten. Bovendien kunnen klanten programma’s zelf opnemen. Na vertrek worden de opnames automatisch gewist. Met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en de energiebesparende Philips LED flatscreen tv’s wil Mövenpick het gebruiksgemak van het systeem voor haar gasten maximaliseren.

 

Speerpunten

Via het systeem kunnen gasten ook hotelinformatie en entertainment op het tv scherm oproepen. Dit moet leiden tot vermindering van papierverbruik. Director of Operations Benelux bij Mövenpick Hotels en tevens General Manager van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre, Albert Rouwendal ziet het nieuwe hotel tv-systeem in de kamers van het hotel als een bewijs dat Mövenpick gastvriendelijkheid als een van de speerpunten van haar beleid heeft gemaakt.

 

Gebruiksvriendelijke wijze

Albert Rouwendal: ‘De gast van vandaag wil onderhouden en geïnformeerd worden en blijven. En dat allemaal op een zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke wijze. Wij zijn er trots op dat wij dit als eerste hotel in Nederland in samenwerking met UPC Business ontwikkeld hebben en aan onze gasten kunnen aanbieden.’

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!