Back Back Nieuws

'MyWorld' Event in Theater Gooiland in Hilversum

05 april 2013
Het eerste MyWorld Event vond plaats op 16 maart in Theater Gooiland, met als ondertitel ‘Verbonden voor de Toekomst.’ Het netwerkevent voor kleinschalige ontwikkelingsorganisaties en particuliere initiatieven trok zo’n 400 bezoekers.

Organisator MyWorld.nl is een online platform voor iedereen die zich actief inzet voor ontwikkelingssamenwerking. Mensen komen er om informatie op te doen, kennis met elkaar te delen en vragen te stellen. Afgelopen jaar is het aantal gebruikers enorm toegenomen en toen MyWorld één jaar bestond was het dan ook tijd voor een echte ontmoeting tussen de actieve wereldburgers.

Inspiratie en ervaringen 
Het MyWorld Event 2013 werd geopend door Pieter Broertjes, de burgemeester van Hilversum. Daarna volgde een gesprek met Christiaan Rebergen, plaatsvervangend directeur Generaal Internationale Samenwerking van het Ministerie van Buitenlandse zaken. De rest van de dag bestond uit workshops, speed date sessies, gesprekken met interessante professionals, plenaire bijeenkomsten en discussies. Onder andere Wilde Ganzen, Impulsis, Cordaid, ICCO, Partin, Aqua4All en Cordaid waren hierbij aanwezig.

Het evenement in Hilversum voorzag vooral in veel deskundigheid van medewerkers bij de grotere hulporganisaties. De bezoekers hebben veel inspiratie opgedaan en ervaringen met elkaar gedeeld, en Theater Gooiland vormde trots het decor voor deze bijzonder dag.

Kijk hier naar het videoverslag van het event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!