Back Back Nieuws

Musical 2.0 en Carré organiseren Fosse workshop onder leiding van Broadway acteur

07 maart 2016
Samen met Koninklijk Theater Carré organiseert Musical 2.0 de workshop Fosse dans onder leiding van danser Mark Burrell uit de Tony Awards winnende Broadwayshow PIPPIN. Op zaterdag 19 maart kan een selecte groep leerlingen aan de slag gaan tijdens deze intensieve dansworkshop. 

Wie droomt van Broadway, kan niet om de ‘Fosse’ dansstijl heen. Robert Louis Fosse, beter bekend als Bob Fosse, wordt beschouwd als één van de succesvolste musical-choreografen en regisseurs. Succesvolle musicals van Fosse zijn onder andere Sweet Charity en Chicago. Hij is ook bekend van de film Cabaret met Liza Minelli en zijn autobiografische dansfilm All That Jazz die vier Oscars won.
 
Mark Burrell
Mark Burrell is assistent choreograaf, dance captain en swing bij PIPPIN. Hij is ruim 10 jaar verbonden als assistent choreograaf bij de Radio City Hall's Christmas Spectacuar in New York en is uitgegroeid tot een vooraanstaand leraar/coach in de Verenigde Staten. Hij speelde mee in de film The Producers: A Movie Musical en was in het theater te zien in onder meer Fosse, Cats en Beauty & The Beast.
 
PIPPIN
PIPPIN is de eerste voorstelling in Carré’s nieuwe traditie ‘Broadway aan de Amstel’. Jaarlijks brengt Carré onder deze noemer één van de meest toonaangevende producties van Broadway naar Nederland.
 
PIPPIN is een musical vol buitengewone acrobatiek, adembenemende stunts, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz. PIPPIN is geregisseerd door Tony Award-winnaar Diane Paulus (Cirque du Soleil) en was de grote winnaar op het Tony Award gala in 2013 , waar de voorstelling maar liefst vier Tony awards won.
 
Zakelijke arrangementen
PIPPIN komt met de originele Amerikaanse cast voor de eerste keer naar Europa en is van 9 maart tot en met 10 april exclusief te zien in Carré. De voorstelling PIPPIN is zeer geschikt om met je relaties en medewerkers te bezoeken. Carré heeft twee arrangementen samengesteld en denkt graag met je mee om een arrangement op maat te creëren. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!