Back Back Nieuws

Music Events houdt Colorful Innovations | foto's

24 mei 2007
Music Events, het eventbureau van Dagmar Pijnappels en Frits Kuiper, hield gisteravond voor haar relaties en klanten het relatie-event Colorful Innovation. In en op het terras van beachclub Stranders aan de Aquabest, een plas bij Best. High Profile was erbij en maakte foto's van de avond.

Naar de foto's.

De eerste editie is anderhalf jaar geleden gehouden, november 2005 in het Hulstkampgebouw in Rotterdam. Dat beviel zo goed dat er een anderhalf jaarlijks terugkerend evenement van is gemaakt. Met als tweede deze zogeheten Beach Edition.

Deze keer traden artiesten op als Sonny's Inc., zangeres Do, cabaretier Richard Groenendijk, Frank - in person - Sinatra, Fabiën de Vries als presentatrice, Ronald Molendijk en Dennis van der Geest als dj's, saxofonist Machiel met op het eind van de avond, tegen elf uur, vuurwerk.

Dagmar, wat loopt hier nou rond aan klanten?
We doen het samen met Alien Trick, en ook zij hebben een aantal relaties uitgenodigd, maar meer dan de helft van wat hier rondloopt zijn toch wel onze relaties. Onze klanten zijn naast mensen van bedrijven als Van Lanschot Bankiers, KPMG, Sportsworld Megastore, Hollandse Bankunie, Genius ook vermogende privépersonen waar we veel privéfeesten voor organiseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!