MTD neemt Japans loodgietersbedrijf overMTD neemt Japans loodgietersbedrijf over
Back Back Nieuws

MTD neemt Japans loodgietersbedrijf over

29 augustus 2018

MTD Group heeft alle aandelen van het Japanse bedrijf ECO Setsubi Japan overgenomen. Zij gaan vanaf onder de vlag van MTD Japan Ltd.

Eco Setsubi is een lokaal loodgietersbedrijf in Tokyo en gespecialiseerd in permanent drink- en afvalwaterinstallaties. Hans Verhoeven, algemeen directeur MTD: 'De overname is een belangrijke mijlpaal voor MTD Japan. Het is voor een ons een geweldige mogelijkheid om aan alle vereisten te voldoen om te werken voor het WK Rugby in 2019 en de Olympische Spelen in 2020 in Tokyo. MTD heeft de ambitie om duurzaam zaken te doen en de drie business segmenten, Evenementen, Expo en Industrie, verder uit te breiden in Japan.'

 MTD Japan

De twee eigenaren van ECO Setsubi, Yuichi Makimoto en Hisao Ito, zullen actief blijven binnen het bedrijf en de directie, samen met de MTD Sales Directeur Yusuke Shinoda. De naam ECO Setsubi zal per direct worden gewijzigd naar MTD Japan Ltd.

Op de foto: v.l.n.r. Yuichi Makimoto (shareholder ECO Setsubi), Yusuke Shinoda (Sales director MTD Japan), Hans Verhoeven (CEO/Owner MTD), Thijs Moons (CFO MTD) en Hisao Ito (shareholder ECO Setsubi).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!