Back Back Nieuws

Mr. Mino: Van organisator tot comedian

21 augustus 2015
Hoe vijzel je tegenwoordig een bijeenkomst congres of personeelsfeest op, hoe breek je het ijs? Deze nieuwkomer Mr. Mino the Indian Comedian heeft als doel een verrassend effect aan je evenement te geven.

Wie is Mr. Mino?
Mr. Mino is een Nederlands/Indiase comedian die besloten heeft om zijn leven om te gooien. Mino Raouf van Nassau heeft 18 jaar een evenementenbureau gehad maar ondanks zijn drukke bestaan heeft hij toch gekozen om voor zijn eerste liefde te gaan namelijk comedy. Mino is 20 jaar geleden begonnen met stand up comedy. Na 18 jaar evenementen organiseren, ging het toch weer kriebelen bij hem. Evenementen organiseren en artiesten inhuren, ooit zijn passie, was na 18 jaar toch werk geworden. ‘Elk evenement was leuk om te doen, maar er was heel veel stress of we de opdracht kregen en of alles voorspoedig verliep. De kick kregen wij pas als de klant een uitmuntende feedback gaf’, vertelt Mino Raouf van Nassau.

Wat doet Mr. Mino?
Mino: ‘Ik heb mijn levens- en werkervaring samengevoegd in een comedy act, waarbij ik de mensen laat denken dat ik een arts, expert, professor of IT specialist uit India ben en de mensen op de verkeerde been zet. Je zou het een fake speech kunnen noemen maar ook een comedyshow.’ Mino heeft 3 jaar lang comedyclubs, shows, evenementen en bijeenkomsten bezocht en gespeeld om ervaring op te doen. Nu, 250 shows later heeft hij besloten de andere kant van evenementen te kiezen en als artiest de kost te gaan verdienen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!