Back Back Nieuws

MPI kennispartner Master in Event Management

04 december 2013
Meeting Professionals International (MPI) is vanaf januari 2014 nieuwe kennispartner van Master in Event Management. Een belangrijke eerste stap is de ontwikkeling van de leergang Conference Management.

In de samenwerking tussen beide partners staat het uitdragen en wisselen van kennis centraal. Annemiek Kuijsten, voorzitter MPI Nederland: 'Wij hechten grote waarde aan educatie. Met de nieuw ontwikkelde 2-daagse training 'Conference Management' streven we een steeds verdere professionalisering van de branche na.'

De leergang Conference Management richt zich op congres organisatoren, planners, suppliers, en personen die werkzaam zijn in de 'wetenschappelijke' vergadermarkt. Kwaliteit staat in het 2-daagse programma voorop. Het uitgangspunt is dat theorie noodzakelijk is, maar dat je het enkel in de praktijk kunt leren. Om die reden koppelen de docenten theoretische achtergronden van conference management aan praktische voorbeelden. De hoofddocent van deze leergang heeft jarenlange praktijkervaring als PCO en kent de klappen van de zweep als geen ander.

Het lesmateriaal is in het geheel samengesteld door MPI en is een weergave van de jarenlange ervaring van haar leden. MPI is met 23.000 leden ’s werelds grootste en meest actieve vakvereniging voor de meeting & event industrie en bestaat inmiddels meer dan 40 jaar. Leden van MPI komen in aanmerking voor een deelname korting.

De leergang Conference Management vindt plaats op 16 januari 2014 (NBC Nieuwegein) en op donderdag 23 januari 2014 (DeLaMar Theater Amsterdam).

Kijk hier voor hier voor meer informatie en aanmelden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!