Back Back Nieuws

MOVE en Mindmovers in project Jan des Bouvrie

26 september 2006

LEEF!, het nieuwe project van Jan des Bouvrie, wordt een lifstylecenter die zijn gelijke niet kent in Nederland. "Beleving & service zijn de kernwoorden van het door de ISTO groep ambitieus opgezette center, waarbij begrippen als winkelcentrum en mall voltooid verleden tijd zijn", aldus Jan des Bouvrie


Bij het door MOVE georganiseerde evenement hebben 7 bekende Nederlanders hun handdruk gezet in cement. In ruil hiervoor kregen zij een cheque voor het goede doel dat zij vertegenwoordigen. Tussen de heimachines op het braakliggende terrein in Sliedrecht werden de gasten ook getrakteerd op een openingsspektakel waarna een kunstwerk werd onthuld dat in de hal van het centrum komt te staan. Naast fotografen als Edwin Smulders was ook SBS Shownieuws aanwezig om verslag te doen.

MOVE en zusterbedrijf Mindmovers zijn sinds oktober 2005 betrokken bij de communicatie en invulling van evenementen en zijn onder meer verantwoordelijk voor alle interne & externe communicatie, LEEF! events en de bewaking van alle PR activiteiten. Het komende jaar zullen er nog een aantal activiteiten worden georganiseerd voor de winkeliers en medio 2007 ontwikkelen de bedrijven communicatie activiteiten richting consument. Op 28 oktober van volgend jaar wordt LEEF geopend. De ontwikkelingen zijn te volgen op LEEF.TV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!