Back Back Nieuws

Mol Verhuur voorziet grootste kerstmarkt Nederland van stroom

15 december 2015
MOL Verhuur uit Dordrecht is betrokken bij de lokale festiviteiten en is voor de 5e keer op rij de verhuurder voor de Kerstmarkt alsmede sponsor van de Kerstijsbaan op het Statenplein.

Kerstmarkt met 300 kramen
Deze grootste Kerstmarkt van Nederland, die gehouden werd van 11 tot en met 13 december, is inmiddels uitgegroeid tot een publiekstrekker van formaat. 350.000 mensen trokken langs de bijna driehonderd kramen en vele attracties, een wandeling van zo’n 2,5 kilometer. Naast alle koopwaar was er ook veel entertainment zoals muziek, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Door de hele binnenstad stonden sfeervolle podia waarop door verschillende koren kerstliederen in allerlei stijlen werden gezongen.

Totale stroombehoefte
MOL Verhuur leverde de totale stroombehoefte van de Kerstmarkt met 11 diesel-generatoren, 70 verdeelkasten en 5 kilometer verlengkabels. Tevens leverde MOL Verhuur de toegangshekken om de kerstmarkt, de dranghekken en de centrale post waar alle voorzieningen worden geregeld. Remko Mol, eigenaar van MOL Verhuur: ‘De afgelopen weken zijn Dordrecht Marketing, de organisator van de kerstmarkt, en onze technici druk bezig geweest om alles voor elkaar te krijgen. Het doet ons genoegen dat we voor het 5e jaar op rij weer hebben mogen bijdragen aan dit geweldige event’.

Onbezorgd zwaaien en zwieren 
De jaarlijkse Kerstijsbaan ligt van 11 december tot 3 januari weer op het Statenplein, midden in het winkelhart van Dordrecht. Een openluchtschaatsbaan van 450 m2 waar vorig jaar ruim 30.000 bezoekers uit Dordrecht en de regio ijspret hebben beleefd. Een sfeervol wintercafé met uitzicht op de baan zorgt voor de koek en zopie en er worden vele muziek- en sportactiviteiten gehouden. MOL Verhuur sponsort deze Kerstijsbaan met hekken, kachels en vlaggenmasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!